Rólunk

Bemutatkozunk

Cégünk családi vállalkozásként kezdte a 2008-as gazdasági válság közepén és a bővülések ellenére, mind a mai napig megőrizte a családias hangulatot és szellemiséget a kis létszámú és állandó csapatunkkal. Sok éves dolgozói tapasztalattal a ballonos ásványvíz házhozszállításban a hátam mögött döntöttünk úgy feleségemmel, hogy elindítjuk saját projektként Budapest területén a 19 literes Szentkirályi ásványvíz forgalmazását. Nevünk is innen ered J-, mint a feleségem Judit -aqua, mint a víz és -zol, mint Zoltán = JAQUAZOL.

Nagy büszkeséggel mondhatom, hogy megalakulásunktól kezdve vezetjük az értékesítési mezőnyt a disztribúciós hálózatban. Ami annak köszönhető, hogy partnereink lojálisak hozzánk és sok éves bizalommal hálálják meg a pontos és precíz kiszolgálást. Számtalan partnerünk van, akik 2008 óta megtisztelnek minket a rendszeres rendeléssel, akiket ugyanolyan lelkiismeretesen szolgálunk ki, mint az azóta érkezett sok száz új megrendelőt.

2010-ben kezdtünk el a vízadagoló automaták teljes körű külső- belső karbantartásával is foglalkozni, amit igyekszünk évről-évre jobb és jobb minőségben űzni akár az új technológiák bevonásával, akár kollégáink folyamatos továbbképzésével.

Termék portfóliónk előbb a szintén Szentkirályi családhoz tartozó Emese ásványvízzel bővültünk, majd látva a felmerülő igényeket, 2016-ban elkezdtük saját márkás ásványvizünket is forgalmazni, ami a Mineral Aqua fantázianévre hallgat, megcélozva ezzel az alacsonyabb árfekvésű vízre vágyó vásárlóközönségünket.

2020-ban látva a tendenciákat, elhagytuk a PET palackos ásványvizek értékesítését és nagyobb figyelmet szentelünk az újrahasznosítás, illetve a környezetterhelés csökkentésének köszönhetően nálunk is elérhetőek már a POU (hálózati vizes) automaták szűrő berendezésekkel, ha valaki ilyen irányba mozdítaná a hidratálási szokásait.

Egry Zoltán

tulajdonos


Miért válasszon minket?

Vásárlásával csökkentheti a kiürülő pillepalackok számát, a műanyag hulladék mennyiségét.
Megrendelését a leadást követő munkanapon teljesítjük 08.00-16.00 óra között.
Cégünk biztosítja a kiszállítás kényelmét, illetve az üres csereballonok egyidejű elszállítását.
Az új, tőlünk vásárolt vízadagolót ingyenesen kiszállítjuk és beüzemeljük.
Legyen szerződött partnerünk, így az esetleges javítások idejére térítésmentesen biztosítunk cserekészüléket.

A rendszeres ivóvíz fogyasztás előnyei

1. Segít a fizikai teljesítmény maximalizálásában.
A test víztartalmának 2%-nyi csökkenése jelentősen ronthatja a fizikai teljesítményét

2. A hidratálás jelentős hatást gyakorol az energiaszintekre és az agy működésére.
Már az enyhe kiszáradás (1-3% -os folyadékvesztés) is ronthatja az energiaszintet, a hangulatot, a memória és az agy teljesítményének jelentős csökkenéséhez vezethet.

3. Az ivóvíz segíthet a fejfájás megelőzésében és kezelésében.
iNéha segíthet enyhíteni a fejfájás tüneteit, különösen a kiszáradt embereknél.

4. Bőséges fogyasztása jótékony hatású a vesekövek kezelésében.
A fokozott vízfelvétel úgy tűnik, hogy csökkenti a vesekőképződés kockázatát, de további kutatásra van szükség ezen a területen.

5. Segít megakadályozni a másnaposságot.
A másnaposságot részben a kiszáradás okozza, ezáltal az ivóvíz segíthet csökkenteni a másnaposság fő tüneteit.

6. A fokozott vízfelvétel segíthet a fogyásban.
Valójában a legjobb a vizet hidegen inni, mert akkor a test további energiát (kalóriát) fog felhasználni a víz felmelegítésére a testhőmérséklet szabályozására.

Fotógaléria