Ballonos automaták

Szénsavas automaták

WFD-510L-CO2

Legnépszerűbb ballonos szénsavas vízadagoló automatánk, ami egyaránt képes a jéghideg és a forró víz előállítására, középső csapján pedig gombnyomásra 2dl dús vagy enyhe szódát kaphatunk belőle. Csepptálcája kivehető, mosogatógépben mosható. Az automata testében elrejthető 5kg-os Co2 palack, ami körülbelül 300 l szénsavas víz előállításához elég! (A széndioxid palack külön vásárolható, az automatának nem tartozéka)

266 700 Ft-tól

WBF-1000LA-CO2

A WFD-510L típus kistestvére, kompakt méreteinek köszönhetően kissebb irodákban, teakonyhákban is megállja a helyét. Két szélső csapján forró vizet ad teához, kávéhoz, illetve hidegvizet a nyári kánikula ellen. Középső csapján gombnyomásra 2dl hűtött dús vagy pedig enyhe szénsavas. vizet ad nekünk. Csepptálcája levehető, mosogatógépben mosható. 5 kg-os Co2 palackunk könnyedén befér a gép házába, így nem zavarja az összhatást.

236 220 Ft-tól

HC99L-CO2

Az elegáns HC99-es modell bármelyik modern irodában, rendelőben vagy konyhában megállja a helyét. Nem kell szégyenkeznie a megjelenésén, válasszuk akár a metálszürke, akár a lakkfekete külsővel. Digitális kijelzője mindig tájékoztat a forró és a hidegvíz hőmérsékletéről és ha valmelyik et túl soknak, vagy túl kevésnek találnánk, akkor pár gombnyomással állíthatunk rajta. Szénsavas vizet is szintén egy gombnyomással kaphatunk az automatától, amit a testébe rejtett 5 kg-os Co2 palack segítségével kever és hűt nekünk.

266 700 Ft-tól

WD-2202-CO2

Hideg, forró és szódavizet biztosító vízautomata. Tető panelre helyezhető a 19 l-es palack, amelyből közvetlenül a hideg tartályba áramlik a víz egy meghatározott szint eléréséig, ezzel biztosítva a kellemesen hideg, frissítő folyadékot. 

280 035 Ft-tól

  Szénsavmentes automaták

  EMP-100 asztali vízadagoló

  Sztali kivitelű hideg-meleg-szobahőmérsékletű víz adagolásra képes automata. Ideális olyan helyiségekben, ahol nincs lehetőség az álló vízadagoló automata elhelyezésére. Ballonnal együtt a teljes magassága csupán 102 cm!

  101 900 Ft

  V208-as modellek

  Egyik legegyszerűbb, mégis legstrapabíróbb és legmegbízhatóbb modellünk. 3 billenőkaros csapján forró, hideg (amik opcionálisan kikapcsolhatóak) és szobahőmérsékletű vizet adagolhatunk belőle. Elérhető hófehér, ezüstszürke és lakk fekete színben, hogy mindenki megtalálja az otthonába, rendelőjébe, tárgyalójába való automatát.

  112 395 Ft

  VT-11

  Ez a típus a V208-as modellek elegáns testvére. Gyerekzáras melegvizescsapjával védi a család óvatlan tagjait a forró víz véletlen megnyitásától. Másik két csapján hideg vízzel hűsít minket, illetve szobahőmérsékletű vizet ad.

  122 870 Ft

  HC-66L

  Elegáns, formás és megbízható, ez akár az ideális partner leírása is lehetne, de itt most a HC-66-os modellünkről van szó. Króm oldalbetétjeivel és lakkfekete front paneljével csöndesen bújik meg bármelyik iroda sarkában, hogy bármikor forró és jéghideg vizet szolgáljon fel nekünk.

  116 205 Ft

  YLR modellek

  Az YLR modell egyszerűségében rejlik nagyszerűsége, hosszú élettartamának és könnyű karbantartóságának köszönhetően. Rejtett billentyűs csapjain hideg, forró és szobahőmérsékletű vizet adagol nekünk, előbbiek opcionálisan kikapcsolhatóak külön-külön.

  89 535 Ft

  WFD-1000LA

  Masszív, megbízható és örök életű. Az 1000-es modell egy igazi erőmű, kitűnően helyt áll ipari környezetben, nagy kapacitasú hideg és forróvizes tartályának köszönhetően nem marad szomjas kollégánk.

  152 400 Ft

  VT-20

  A VT-20-as automata az elsők között van, ami a 19 literes ballont nem a fején hordozza, hanem a házban rejti a kíváncsi szemek elől, hogy aztán egy szivattyúval juttassa fel a forró és a hidegvizes tartályba az ásványvizet. Felső billenőkapcsolóinak és beépített UV lámpájának köszönhetően nem kell félnünk a fertőzésektől, illetve ha nem lenne elég magasan a gyermekeknek a kapcsoló, a biztonság kedvéért egy gyerekzárral is elláttuk a forróvizes gombot.

  177 145 Ft

  HC-99L

  Az elegáns HC99-es modell bármelyik modern irodában, rendelőben vagy konyhában megállja a helyét. Nem kell szégyenkeznie a megjelenésén, válasszuk akár a metálszürke, akár a lakkfekete külsővel. Digitális kijelzője mindig tájékoztat a forró és a hidegvíz hőmérsékletéről és ha valmelyik et túl soknak, vagy túl kevésnek találnánk, akkor pár gombnyomással állíthatunk rajta.

  182 880 Ft

   Minden automatánk egyaránt bérelhető is, ezzel kapcsolatban keressen minket email-ben!