Hálózati automaták

Szénsavas automaták

HC-99L-CO2 POU

Az elegáns HC99-es modell bármelyik modern irodában, rendelőben vagy konyhában megállja a helyét. Nem kell szégyenkeznie a megjelenésén, válasszuk akár a metálszürke, akár a lakkfekete külsővel. Digitális kijelzője mindig tájékoztat a forró és a hidegvíz hőmérsékletéről és ha valmelyik et túl soknak, vagy túl kevésnek találnánk, akkor pár gombnyomással állíthatunk rajta. Szénsavas vizet is szintén egy gombnyomással kaphatunk az automatától, amit a testébe rejtett 5 kg-os Co2 palack segítségével kever és hűt nekünk.

280 035 Ft-tól

WFD-510L-CO2 POU

Legnépszerűbb hálózati vízadagolónk, megbízhatóan szolgál ki minden igényt, legyen akár extra dús szénsavas vízről, akár hideg vagy forró vízről legyen szó.

276 225 Ft-tól

WP-300-CO2 POU

Jelenlegi legmodernebb és legnagyobb teljesítményű hálózati szénsavas automatánk, ami mind külső megjelenésében, mind belső felépítésében a minőséget képviseli.

312 420 Ft-tól

  Szénsavmentes automaták

  HC-66L POU

  Elegáns, formás és megbízható, ez akár az ideális partner leírása is lehetne, de itt most a HC-66-os modellünkről van szó. Króm oldalbetétjeivel és lakkfekete front paneljével csöndesen bújik meg bármelyik iroda sarkában, hogy bármikor forró és jéghideg vizet szolgáljon fel nekünk közvetlenül a vízhálózatról.

  123 825 Ft

  WBF-1000L-POU

  Masszív, megbízható és örök életű. Az 1000-es modell egy igazi vízerőmű, kitűnően helyt áll ipari környezetben, nagy kapacitasú hideg és forróvizes tartályának köszönhetően nem marad szomjas kollégánk.

  161 925 Ft

  HC-99L POU

  Az elegáns HC99-es modell bármelyik modern irodában, rendelőben vagy konyhában megállja a helyét. Nem kell szégyenkeznie a megjelenésén, válasszuk akár a metálszürke, akár a lakkfekete külsővel. Digitális kijelzője mindig tájékoztat a forró és a hidegvíz hőmérsékletéről és ha valmelyik et túl soknak, vagy túl kevésnek találnánk, akkor pár gombnyomással állíthatunk rajta.

  194 310 Ft

   Minden automatánk egyaránt bérelhető is, ezzel kapcsolatban keressen miket email-ben!