Vízadagoló szervíz

Ballonos vízadagoló karbantartás

Higiéniai tisztítás, kopó alkatrészek cseréjének díja:

bruttó: 29.718 Ft

Szokásos protokoll:

Bármilyen márkájú, ballonos és hálózati vízgépek javítása, szerelése, tisztítása, fertőtlenítése és vízkőmentesítése garancia időn belül és azon túl is. Készüléke meghibásodása esetén akár kollégáink haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül a helyszínre érnek és elvégzik a szükséges javítási munkákat. Ha ez a helyszínen nem oldható meg, akkor meghibásodott gépet elszállítjuk. Szerződött ügyfeleink a javítási idejére cserekészüléket kapnak és annak kiszállási díját sem számlázzuk ki! Ha alkatrészbeszerzés válik szükségessé, a pótalkatrész áráról illetve a szervizelés költségéről írásban tájékoztatjuk. A szükségessé váló higiéniai tisztítást 48 órán belül lebonyolítjuk Budapest területén és Pest megyében. Karbantartási igényüket ügyfeleink is jelezhetik, ezen túlmenően időszakonként, négy – hat havonta a karbantartás szükségességét munkatársaink is ellenőrzik, kezdeményezik.

Tevékenység Információ
Bármilyen típusú vízgép higiéniai tisztítása, karbantartása, szerelése, javítása, kopó alkatrészek cseréje, vízkőtelenítése, 48 óránbelül! Bruttó: 29.718 Ft
Hibabejelentés: Munkanapokon reggel 08.00 órától délután 16.00 óráig. +36 30 473 4783, +36 30 95 900 94 telefonszámokon
Hibajelenségek:  
Nem hűt és nem fűt a készülék? Ellenőrizze, hogy a készülék áram alatt van-e (a hálózati csatlakozó, mind a géphez, mind a konnektorhoz rendesen csatlakoztatva van-e illetve van-e áram.
Nem melegíti a vizet a vízgép? Érdemes megnézni, hogy fel van-e kapcsolva a melegvizes kapcsoló (folyik a melegvizes csapból a víz, csak nem meleg). A kapcsoló a készülék hátulján található és a fűtőszálat kapcsolja ki vagy be.
Nem készít szódát a szódagép? Ellenőrizze, hogy van-e a széndioxidos palackban gáz (a palack súlya könnyű-e). Amennyiben bizonytalan a probléma megoldásában, hívja közvetlenül munkatársunkat!
A vízautomata körül tócsa keletkezik? Érdemes ellenőrizni a túlfolyó tálcát és kiönteni belüle a vízet. A másik megoldás a vizesballon átvizsgálása. A repedt ballontestből is szivároghat víz.
Hangos a vízautomata? Ha a készülék a fallal vagy egyéb testel érintkezik, esetleg a CO2 palack hozzáér az automata borításához, az felerősíthati a hangját. Szüntesse meg a kontaktust vagy stabilizálja a járófelületen a berendezést.