Ballonos víz

Testünk igényli a megfelelő minőségű és mennyiségű folyadékbevitelt életfunkcióink fenntartásához. Ballonos víz termékeink kivállóan alkalmasak a napi folyadékpótlásra. Fontos tudnunk, hogy testünk kb. 120 ml vizet képes felszívni 10 perc alatt. Ezért nem célszerű egyszerre 500 ml vizet inni, hanem inkább az a fontos, hogy egész nap rendszeresen, kisebb mennyiséget fogyasszon ásványvizeink valamelyikéből: gyakran kis kortyokban. A szomjúság azt jelzi, hogy testünk már kiszáradt, és ez számos negatív következményhez vezethet, mint például fejfájás, fáradtság, ingerlékenység, izomfájdalom és még sok más.

A rendszeres ivóvíz fogyasztás előnyei:

1. Segít a fizikai teljesítmény maximalizálásában.
A test víztartalmának 2% -nyi csökkenése jelentősen ronthatja a fizikai teljesítményét

2. A hidratálás jelentős hatást gyakorol az energiaszintekre és az agy működésére.
Már az enyhe kiszáradás (1–3% -os folyadékvesztés) is ronthatja az energiaszintet, a hangulatot, a memória és  az  agy teljesítményének jelentős csökkenéséhez vezethet.

3. Az ivóvíz segíthet a fejfájás megelőzésében és kezelésében.
iNéha segíthet enyhíteni a fejfájás tüneteit, különösen a kiszáradt embereknél.
4. Bőséges fogyasztása jótékony hatású a vesekövek kezelésében. A fokozott vízfelvétel úgy tűnik, hogy csökkenti a vesekőképződés kockázatát, de további kutatásra van szükség ezen a területen.

5. Segít megakadályozni a másnaposságot. A másnaposságot részben a kiszáradás okozza, ezáltal az ivóvíz segíthet csökkenteni a másnaposság fő tüneteit.

6. A fokozott vízfelvétel segíthet a fogyásban. Valójában a legjobb a vizet hidegen inni, mert akkor a test további energiát (kalóriát) fog felhasználni a víz felmelegítésére a testhőmérséklet szabályozására.