A Föld felszínének 70%-át víz borítja - de ennek a mennyiségnek mindössze 1%-a iható!!! 

Vízadagoló karbantartás

Komplett karbantartás
 
Komplett karbantartás
 
Vízadagoló karbantartás időszakonként -  a készülék típustól és a vízfogyástól függően - szükségessé válik. Ilyen esetben a vízadagoló automaták teljes felújítására, vízkőmentesítésére és fertőtlenítésére kerül sor.
Bármilyen típusú vízadagoló gép higiéniai tisztítása, karbantartása, szerelése, javítása, vízkőtelenítése, 48 óránbelül! Higiéniai tisztítás ára: 8.000 - 12.000 Ft+Áfa géptípustól függően!
 
Munkatársaink ilyenkor előre egyeztetett időpontban elszállítják a berendezést és helyette egy másik vízadagolót helyeznek ki, hogy Ön egy pillanatra se maradjon ásványvíz nélkül!
 
Karbantartási igényüket ügyfeleink is jelezhetik, ezen túlmenően időszakonként, négy – hat havonta a vízadagolók karbantartásának szükségességét munkatársaink is ellenőrzik, kezdeményezik.
 

Vízadagolóink meghibásodása esetén kollégáink haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül a helyszínre sietnek és elvégzik a szükséges javítási munkákat. Ha a javítás a helyszínen nem oldható meg, a meghibásodott gépet lecseréljük.

 
Hibabejelentés az alábbi számokon:

+36 30 473 4783

+36 30 95 900 94
Munkanapokon reggel 08.00 órától délután 16.00 óráig.
 
Mielőtt a szervizt hívná, győződjön meg néhány dologról:
.
Nem készít szódát a
vízadagoló?
 
Ellenőrizze, hogy van-e a széndioxidos palackban gáz (a palack súlya könnyű-e). Amennyiben bizonytalan a probléma megoldásában, hívja közvetlenül munkatársunkat!
Nem melegíti a vizet a
vízgép?
 
Érdemes megnézni, hogy fel van-e kapcsolva a melegvizes kapcsoló (folyik a melegvizes csapból a víz, csak nem meleg). A kapcsoló a készülék hátulján található és a fűtőszálat kapcsolja ki vagy be.
Nem hűt és nem fűt a
készülék?
 
Ellenőrizze, hogy a készülék áram alatt van-e (a hálózati csatlakozó, mind a géphez,
mind a konnektorhoz rendesen csatlakoztatva van-e illetve van-e áram)