Hálózati vízadagoló szűrőbetét

Hálózati vízadagoló szűrőbetét (POU)

Hálózati vízadagoló tisztítás szűrőcserével:

bruttó 19.050,- Ft

Aktív szénszűrő 

Maximum átfolyás: 3,8 liter/perc.
Magas fokú fertőtlenítő és baktériumölő hatású az ezüst tartalom miatt, valamint az aktív szén teljesen megköti az esetleges nemkívánatos ízeket, szagokat. A porított aktív szén nagy felületének köszönhetően, (ahogy a vezetékes víz áthalad a szűrőben lévő szén mikropórusain) magas hatékonysággal tapadnak meg a szennyeződések (baktériumok, rozsda, stb). Ezzel “javítva” a csapvíz ízét. Általánosságban elmondható az aktív szenes szűrőkről, hogy a vízben lévő hasznos ásványi anyagokat vagy egyáltalán nem szűrik ki, vagy elhanyagolható mértékben teszik azt. Esetünkben, mivel az ásványi anyagok szervetlenek, így azok a vízben maradva tudják kifejteni jótékony hatásukat a szervezetünkre.

Tisztítás + Csere:

A vízadagoló automata tisztítása során, kollégáink elszállítják az automatát, hogy üzemünkben eltávolítsuk belőle a vízkövet, fertőtlenítsük az esetleges szennyeződéseket és kicseréljük a szűrőbetétet.

Hivatalos adataink szerint az aktív szenes szűrő 7.000,- liter víz átfolyásáig képes teljes hatékonysággal elvégezni a feladatát.

Otthonunkban, irodánkban általáűban kevesen vagyunk képesek ellenőrizni azt, hogy mennyi víz fogyott el a szűrő csere óta az automatán, azért a következő segítságet nyújtjuk Önöknek.

Az alábbi támpontok szerint szoktuk a tisztítást és vele együtt a szűrő cserét javasolni:
- átlag 3-4 fős családi háztartás = minimum 8 havonta kötelező a csere
- 8-10 fős irodai személyzet használja az automatát = minimum 6 havonta
- 10+ fős üzemi/raktári személyzet használja az automatát = minimum 4 havonta

További információért hívja a +36 30/473-4783-as telefonszámot, vagy írjon e-mailt az info@ballonos.hu e-mail címre.